DEX Muhely a Campuson

A DEX képviselte a DE GTK-t az idei Campus Fesztiválon

Idén első alkalommal a fesztivál területén kiépített Egyetem Téren a gazdaságtudományok is jelen voltak. A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának sátrát meglátogatók közvetlenül az oktatóktól és a hallgatóktól kaphattak információt a kar képzési területeiről, oktatási tevékenységéről, a diákéletéről, és természetesen  egyesületünkről, a DEX Műhelyről, amely a a GTK képviseltében jelent meg a Campus Fesztiválon.

A nagyszámú, zömmel középiskolás és egyetemista fiatalokat a nagy meleg sem tartotta vissza attól, hogy részt vegyenek a DEX  által szervezett szakmai, mégis játékos programokon. Nagy sikert arattak  tesztsorainak, kvízkérdéseink, amelyeket eredményesen kitöltve az ismeretszerzés mellett értékes ajándékokkal is gazdagodhattak az érdeklődők.

Július 23.-án, csütörtökön a napelemes és napkollektoros rendszerek tervezésével és telepítésével foglalkozó Newergies Kft. képviselőivel rendeztünk egy rendkívül izgalmas és gondolatébresztő kerekasztal beszélgetést. Pénteken Vona Máté Alumni tagunk, a Közgazdaságtan Intézet oktatója vezetésével tőzsdeszimulációs játékot rendeztük.

A fesztiválon eltöltött három napunk során értékes tapasztalatokkal és élményekkel gazdagodtunk, érdekes emberekkel találkoztunk. Jövőre gyertek ismét, mi ott leszünk!

Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0